Neurazy-Soběsuky 9, Nepomuk

Kuchyně: česká, česká moderní, mezinárodní, steakhouse, vegetariánská

Vlastnosti: bezbariérová, dětský koutek, farmářské produkty, parking, salónek, se psem, zahrádka

Otevřeno: 11.30–22, po–čt, 11.30–23, pá, 11.30–23.30, so, 11.30–22, ne

+420 724 744 740

Prvotřídní vyzrálé hovězí maso, každý den čerstvé suroviny. Pestrý výběr hovězích steaků na přírodním grilu. Hlásí se k hnutí Slow Food.

Viktora Jaroslav
Viktora Jaroslav

V malebné vesničce Soběsuky se přímo na návsi nachází podnik jménem Agnusfarm. Stylová restaurace se zaměřuje především na steaky z hovězího masa z chovu od lokálních farmářů, ale neomezuje se jen na ně, hosté mohou vybírat z pestré nabídky originálních pokrmů, a to jak masitých, tak vegetariánských. Kuchyni pevnou rukou vládne šéfkuchař Jaroslav Viktora.

Jaroslav se v oblasti gastronomie pohybuje už 16 let. Všechno, co jako kuchař umí, se musel naučit sám a dobře ví, jak je v tomhle oboru důležité neustále se někam posouvat, zlepšovat se a věnovat se práci na sto procent. Často se účastní různých workshopů, navštěvuje semináře i kuchařské akademie.

Sám sebe považuje za perfekcionistu. Recepty vždycky pečlivě promýšlí, kreslí si jejich podobu a pak zkouší a zkouší, dokud není finální podoba dokonalá. V Angusfarm díky pravidelným sezónním obměnám jídelního lístku tvoří něco nového v podstatě neustále, přičemž kombinuje tradiční venkovskou kuchyni a steaky s aktuálními moderními trendy. Hostům se vždy snaží s jídlem předat i něco navíc, tak aby z restaurace odcházeli maximálně gastronomicky uspokojeni. V kuchyni se mu snadno kouzlí i díky kvalitnímu týmu, za který je velmi vděčný. Bez dobrých spolupracovníků by to zkrátka nešlo.

Jaroslav kromě samotného vaření předává svoje zkušenosti studentům na gastronomických školách. Přestože je Plzeňák, dává přednost vínu před pivem a v práci i v osobním životě se řídí heslem: Dělej jen to, co umíš, a nikdy nebudeš lepší.

Načítám ....