Svobody 30, Liberec, Starý Harcov
Kuchyně: italská, mezinárodní, steakhouse, středozemní
Vlastnosti: bezbariérová, dětský koutek, farmářské produkty, parking, salónek, se psem, zahrádka
Otevřeno: 7.30–23, po–čt, 7.30–24, pá, 8–24, so, 8–22, ne
Útulná atmosféra u liberecké přehrady. Pochutnat si můžete na středomořské kuchyni, francouzských krajových specialitách i domácích dezertech.
Jelínek Marek
Marek Jelínek, šéfkuchař restaurace Bílý Mlýn, který se v kuchařském oboru profesně pohybuje od roku 1998 se rád spoléhá na spojení domácích tradic a vysoce kvalitních surovin, nejraději vaří poctivá jídla z dostupných sezonních lokálních produktů.
Největší kuchařské zkušenosti nabyl za své působení v několika restauracích Ambiente v rozmezí od roku 2005 do roku 2011 nejprve jako Sous Chef a později jako Chef de Cuisine.
Úspěšně absolovoval několik významných profesních školení pod vedením například Riccarda Lucque, Denise Martina nebo Lucia Pompili. V roce 2011 úspěšně absolovoval akademie Managment kuchyně.
Největší kuchařské zkušenosti nabyl za své působení v několika restauracích Ambiente v rozmezí od roku 2005 do roku 2011 nejprve jako Sous Chef a později jako Chef de Cuisine.
Úspěšně absolovoval několik významných profesních školení pod vedením například Riccarda Lucque, Denise Martina nebo Lucia Pompili. V roce 2011 úspěšně absolovoval akademie Managment kuchyně.