VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Terasa U Zlaté studně

Terasa U Zlaté studně
Salónek
Zahrádka
Se psem
Nekuřácký prostor
TOP100
Kuchyně:
česká, mezinárodní
Zvláštnost:
Odtud se přesvědčíte, že Praha je skutečně stověžatá. Dominantou interiéru je stěna pokrytá plátky 18karátového zlata. V létě lze vstoupit do královských zahrad Pražského hradu přímo z terasy. V kuchyni i „na place“ najdete jen skvělé profesionály. Návštěva podniku – to je svátek gastronomie!
Hodnocení GR2017
Jídlo: 1.2
Obsluha: 1.3
Interiér: 1.1
Cena: 1660
Moje hodnocení pro GR2018
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 2. 2017 21:43:03)

Koupili jsme si letos Mňam balíček a poprvé navštívili restauraci a hotel U Zlaté Studně. Z degustačního menu, obsluhy a velmi příjemného pobytu jsme byli nadšení natolik, že hotel brzy opět navštívíme.
 

Chuťovka

Connoisseur

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 18:40:02)

Jako vždy prostředí nádherné. Jídla odpovídala standardu. Ale číšníci nejspíš opravdu neměli svůj den a přidávám se tímto k předchozímu hodnocení. Po příchodu jsme byli v šatně mile přivítáni. Ale v restauraci nám div nevynadali, co tam už děláme, když degustaci máme na 12,30. A my přišli ve 12,15. Dle internetu má restaurace otevřeno od 12,00...A ani následná snaha o přesvědčení hosta o jídle v rozporu s jeho názorem, k dobré pohodě nepřispěla.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (6. 2. 2017 09:12:49)

Do Studně jsme se dostali hlavně díky tomu, že jsme lístky koupili ihned po zahájení předprodeje... je to legenda, která se musí otestovat. Prostředí i výhled (i přes mlhu) okouzlující... Jídlu by se asi také nedalo nic vytknout (možná servírování teplejší varianty), ale musím se přiznat, že se u nikoho z nás nedostavil ten kýžený a očekávaný WOW efekt... možná to bylo až příliš familiérním číšníkem, což trochu rušilo celkový dojem...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (4. 2. 2017 08:34:06)

Skvele! Neni co dodat, povedlo se a moc jsme si pochutnali. Cele menu vyborne, desert uzasny.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 2. 2017 14:45:52)

Vše na nejvyšší úrovni. Úžasný dezert. Navíc ke každému chodu párované víno v rámci GRF.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (1. 2. 2017 09:00:18)

U Zlaté studně jsme byli podruhé a opět úžasný zážitek. Za mně nejlepší byl kokosový dezert a skvělý číšník, opravdu mistr svého oboru!!!! Příští rok se opět těšíme
 

Grand Restaurant Festival 2017 (31. 1. 2017 20:09:42)

Návštěva Terasy U Zlaté studně byl zážitek. Špičkové, lahodné a do posledního detailu propracované menu šéfkuchaře Pavla Sapíka, nejkrásnější pohled na Prahu co znám, vstřícný personál a pohodová atmosféra. Zde je středem pozornosti host. Oběd jsem si užila a do malostranských ulic vyšla „občerstvena“ a s úsměvem.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (31. 1. 2017 16:16:45)

Na tuto návštěvu jsme se s manželkou těšili, a ne nadarmo, restaurace nezklama a potvrdila své vždy naprosto výjimečné kombinace chutí. Rozhodně dle nás patří mezi Top 3 v ČR. Buďme ale trošku perfekcionisti, a řekněme, že desert měl na naše gusto až příliš chutí, zmrzlina mohla korespondovat s jinými inkrediencemi. V každém případě jsme si pochutnali a rádi se opět zastavíme na letní terasu. Vína byla vybrána perfektně a jediné co trochu kazilo byl obědový shon a málý rozestup mezi 2a3.chodem
 

Grand Restaurant Festival 2017 (31. 1. 2017 06:59:07)

Mohu říct jen jedno: úžasné; od výhledu na Prahu, jídlo až po obsluhu jedním slovem úžasné. Luxusní restaurace s velkým L, ale neodpustím si jednu poznámku. Na dámském záchodě, který je o patro níže než prostory restaurace po strmých schodech, což každý odpustí za krásné místo v historickém centrum pod hradem, co se odpustit nedá je, jak to říci slušně, nehoda na dámy v luxusních šatech na WC? Tu nehodu bych přirovnal k zách. míse po víkendu na kolejích Strahov. JenPenízeAŠatyČlověkaNeudělájí!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (29. 1. 2017 22:55:02)

skutečný gastrozážitek.. naše první návštěva a snad rozhodně ne poslední.. asi bych měl vyzdvihnout jeden z chodů ale nejde to - všechny dokonalé... moc děkujeme
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Grand Restaurant Festival 2017 (29. 1. 2017 15:22:27)

Mohu jen chválit, od dechberoucího výhladu na Prahu, přes bezchybnou obsluhu až k výtvorům pana Pavla Sapíka. Jednohubkový amouse bouche=marinovaný humr s majonézou, jakož i celé tříchodové menu bylo koncertem pro naše chuťové buňky. Vévodil sos Grand Marnier přelitý přes kachní prsa. Cítili jsme se v restauraci velice příjemně, letos zatím nejlepší z GRF.
 

Grand Restaurant Festival 2017 (23. 1. 2017 14:32:06)

Letošní první návštěva se opravdu vydařila. Všechna jídla byla skvělá. Rizoto z červené řepy perfektně vychucené a opravdu velký kus lanýže příjemně překvapil. Z druhého chodu, tedy kachních prsíček s omáčkou Grand Marnier ani nemluvě. Sosík skvěle ladil s kachnou a určitě zařadíme i do našeho jídelníčku. Skvělý nápad. Dezert vynikající, zvláště zmrzlina z tropického ovoce. Jako bonus pozdní sběr od Lahofera a skvělá přátelská obsluha, kterou bychom také chtěli vyzvdvihnout. Děkujeme!
 

Grand Restaurant Festival 2017 (19. 1. 2017 20:06:41)

Letošní ochutnávku jsme spojili s mňam balíčkem. Zažili jsme nejkrásnější hotelový zážitek. Perfektní servis, příjemný personál a luxusní menu. Mušle Sv.Jakuba na rizotu - pohádka, kachní prsa na celerovém pyré se sosem Grand Marnier - gastro zážitek. Vše sladěno s úžasným vínem. Pro nás absolutní vítěz.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (14. 9. 2016 12:46:50)

Zcela jistě zde dobře vaří, ale rozporuplnné pocity po odchodu z restaurace vás příště přivedou v této cenové kategorii do jiné vaší oblíbené restaurace... Za mě ale jedna rada: Pokud chcete oslnit ženu před vášnivým večerem - tak jsem zajděte a dejte si degustační menu, nebo lobstera. Po skleničce vína a úchvatném výhledu je úspěch až do rána zaručený :-)
 

Boddie

Food Guru

  9

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (26. 8. 2016 22:06:14)

Spokojenost s výhledem z horní letní terasy, spokojenost s obsluhou, a tentokrát i s jídlem. Trio z tuňáka je báječnou volbou, lobster nezklamal, jen mohl být víc grilovaný. K reakci pana Motyčky na automatických 7% dyškréce. Tak já jsem také proti, protože mi 480,- Kč připadá fakt dost. Hlavně chci mít možnost určit výši spropitného sám. To jen, abyste měl šestou zápornou reakci, když jich dodnes bylo jen 5. A v Codě jsem si to druhý den "užil" také. Nesnažte se být "světoví" za každou cenu.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (22. 7. 2016 11:27:45)

Prostor, jídlo i obsluha jako vždy vynikající. Jen nás zaráží rozmáhající se trend vyžadování pevného spropitného, které je automaticky natvrdo účtováno s konzumací. ARIA hotel to samé. Nemá náhodou tato volitelná složka účtu sloužit k tomu, aby zákazník mohl případně ocenit služby, přístup číšníka atd???
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (27. 7. 2016 14:15:14)

To pevné spropitné opravdu? Není to jen nějaký informační šum? Já dávám buď relativně vysoké spropitné (v naprosté většině při návštěvě "maurerovských" restaurací), podle spokojenosti s obsluhou a jídlem, nebo minimální či žádné, pokud jídlo nebo obsluha za nic nestojí - výjimečně. Ale POVINNÉ SPROPITNÉ?!!!!! Tak to bych tam už nešel - a že jsem byl v této restauraci 2x nadmíru spokojen a vysoké spropitné nechal. Pokud to tak opravdu je - tak pane majiteli (určitě to čtete) - co to má být?!!!!!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 8. 2016 13:52:57)

Dobrý den, děkuji Vám za návštěvu a komentář ke spropitnému. Mrzí mě, že to vnímáte takto negativně. Na Studni ho máme zavedený již třetím rokem na Arii druhým a negativních reakcí bylo tak max. 5 za celou dobu, ale chápu, že našinec na to není ještě zvyklý. Rozhodně nejsme první na trhu a právě u konkurence jsme se nechali inspirovat. Je zde také spousta podniků, které to účtují pouze cizincům. Což nám spíše evokuje 90 léta, kdy se používaly dvojí ceny. My rozdíly v hostech rozhodně neděláme
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 8. 2016 13:56:02)

a dělat nebudeme. A ani tuto informaci nikde neskrýváme. Host je s ní obeznámen již na webu, před výběrem jídel atd.. A v neposlední řadě je fakt, že se nejedná o "mandatorní" položku. Stejně jako v případě, kdy je host nespokojený s jídlem, vínem, tak se mu rozhodně neúčtuje a totéž platí i u servisu. Pokud nebyl v pořádku, host není spokojený, neúčtuje se. Také výše není standardně 10%, ale 7%, tak aby byl ponechán prostor zanechat nějakou osobní výši spropitného v případě nadstandardního
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2016 (23. 8. 2016 13:59:05)

servisu, třeba do výše 15%. Nebo jak jsem psal již výše nezaplatit z důvodu nespokojenosti nic. Ještě jednou bych Vám rád na závěr poděkoval za Váš cenný názor a budu velmi rád pokud tato "nepříjemnost" nebude důvodem pro nezopakování další návštěvy. S úctou Michal Motyčka, Director of Operations
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
K vašemu restaurantu vede labyrint. Jakmile objevíte správnou cestu – obvykle nehledáte další.
Anonym
Top
English