Aquarius Restaurant

  • 1.3 Jídlo
  • 1.5 Obsluha
  • 1.4 Interiér
  • 1 060 Kč Cena

Pro hlasování je nutné se Přihlásit

Aquarius Restaurant - interiér

Tržiště 19, Praha 1, Malá Strana

Kuchyně: česká moderní, dary moře, italská, rybí, středozemní

Vlastnosti: farmářské produkty, salónek, se psem, zahrádka, živá hudba

Otevřeno: 12–22, denně

+420 257 286 019

Pohádkové prostředí. Palác a venkovní terasa s fontánou. Ručně malované tapety. Středomořská kuchyně v kombinaci s tradičními italskými specialitami. Široký výběr domácích těstovin, čerstvých ryb a jídel z mořských plodů – používají výhradně čerstvé suroviny. Od čtvrtka do soboty „živý“ klavír.

Mizerovský František
Mizerovský František Vystudoval SOŠ U Krbu a poté pracoval v restauracích Rybí Trh, Kampa Park a následně v restauraci hotelu Hoffmeister, kde se nejvíce věnoval umění francouzské kuchyně. Poté jeho cesta vedla do Alchymist Grand Hotel and Spa, kde pracoval od roku 2006 jako sous chef a od května 2019 zde zastává pozici šéfkuchaře v restauraci Aquarius zaměřené zejména na moderní italskou a českou kuchyni. Dle jeho slov rád vaří těstoviny v italském stylu, steaky, ale i ryby. Jeho osobním nejoblíbenějším jídlem je tradiční česká svíčková na smetaně, která je rovněž součástí stálého menu restaurace Aquarius.
Načítám ....