VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Field

Field
Salónek
TOP100
Farmářské produkty
U Milosrdných 12
Praha 1
110 00
11–14.30, 18–22.30, po–pá, 12–15, 18–22.30, so, 12–15, 18–22, ne
    222 316 999
Kuchyně:
česká, česká moderní, mezinárodní
Zvláštnost:
Unikátně řešený proměnlivý strop z dílny Maskera. Známý šéfkuchař Radek Kašpárek klade důraz na zajímavé kombinace v jednom pokrmu. Speciality Free Range Dining se mění v závislosti na sezoně. Káva z jedinečné směsi připravovaná v pákovém kávovaru z Itálie ze 60. let 20. století.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.3
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.8
Cena: 1670
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 6. 2018 20:06:34)

Poprvé jsem tu byl těsně kolem udělení Michelina a byl trochu překvapen strohostí interieu i jídla a hodnotil jako přeefektizované. Nyní s odstupem po dvou letech musím říci , že je to opravu skvělé inovativní nápadité a mimo to překvapivě velmi dobré. Není divu, že tu hvězdu má. Troufl bych si říci, že jsou ještě lepší než dříve. A to je dobře.
 

mufficek

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 1. 2018 15:12:35)

Předvánoční oběd. Celou recenzi shrnu do jediné věty. Field podává nejchutnější a nejlepší jídla v Česku.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 12. 2017 12:29:04)

Jedna Michelinská hvězda je málo! Nejlepší restaurace v Praze.
 

mufficek

Connoisseur

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 3. 2018 11:48:54)

Vidím to úplně stejně. Chuťově podávají nejlepší jídla jaká jsem kdy jedl.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (25. 9. 2017 14:25:51)

Jídlo i obsluha jsou na jedničku, prezentace jídla je velmi krativní (možná bych ubral). Jediné, co mi nesedlo byl interiér - na můj vkus příliš strohý. Obsluha takřka dokonalá a šéfkuchař přidal dva chody k degustačnímu menu v ceně. V Praze je Field tou nejméně formální michelinskou restaurací.
 

Septim

Connoisseur

plus 0
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 9. 2017 00:56:37)

Taková malá hvězda na nebi co začala více svítit :-) Do velké hvězdy to chce více stability a méně kreativity :-) Jinak děkuji za další skvělou restauraci!
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (20. 9. 2017 23:06:44)

Interiér Fieldu je sice spíše jednodušší, zato neodpoutává pozornost od kreativních výtvorů místních kuchařů. Z obsluhy jsem nejpozitivněji vnímala pana sommeliéra, slečna obsluhující náš stůl šetřila s úsměvy a prezentace byla občas celkem potichu. Můj výběr jídel se skládal z raka, holuba, pštrosa a dezertu. Rak mě příliš nenadchnul, naopak bych oslavila maso pštrosí. Radek Kašpárek jede na výrazné chutě, nevšední způsob servírování a to bylo splněno opravdu na jedničku, byla to zábava.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 9. 2017 21:12:02)

Popsala jste to přesně.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (2. 9. 2017 14:54:24)

Uvitani bylo chladne, prideleny cisnik velmi profesionalni a mily, originalni prezentace jidla, ktera predcila samotnou chut.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 8. 2017 15:52:09)

K obsluze bych neměl velké výhrady, slečna mohla být trochu milejší, ale byla rychlá,vstřícná a nevtíravá. Nadchl mě pan sommelier - vtipný a milý. A trochu déle jsme čekali na zaplacení, jinak jsem byl naprosto spokojený.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (23. 8. 2017 15:42:22)

Dal jsem si desetichodové menu a spároval s nealko nápoji jejich výroby a musím říct, že jsem neprohloupil. Třeba kombinace celer, brambora, lískový ořech byla senzační nebo červená řepa, anýz, libeček totéž. Jídla byla výborná, s opravdu silnou chutí. Třeba brambora, tvaroh, žloutek, ředkev nezní zrovna chuťově výrazně, ale bylo to naprosto super. Způsob servírování je též netradiční a originální, asi i proto mají na jídelním lístku namalován UFO talíř.
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English