VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Kašperk

Kašperk
Salónek
Zahrádka
Bezbariérová
Parking
Dětský koutek
Se psem
Farmářské produkty
Náměstí 3
Kašperské Hory
341 92
11.30–22, denně
    376 324 113
Kuchyně:
česká, mezinárodní, regionální, rybí
Zvláštnost:
Hotel přímo na základech hostince U Hroznu, který vznikl za největší slávy Kašperských Hor – v období těžby zlata. Díky šéfkuchaři Marcelu Onderovi má restaurace kosmopolitní nádech a skladba pokrmů v menu lehký britský přesah. V nabídce nechybí thajské curry, prémiové burgery či brownies. V poledním menu vždy česká specialita.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.8
Obsluha: 1.7
Interiér: 2.0
Cena: 450
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (25. 6. 2018 23:49:21)

A na závěr co se moc nepovedlo? Předkrm, máslová paštika. Chuť prapodivná. Zápach také. Máslová určitě nebyla a dobrá, už vůbec ne. Toasty mohly být jemně opečené. Nicměně se k tomu servis postavil čelem, omluvil se a a jako kompenzaci dal slevu 50% na celou útratu, což se cení a taky není obvyklé :-). Domácí hranolky dorazily asi později než měly. Byly měkké, studené. Ďábelská omáčka k nim byla dobrá. Tedy až na detaily je jistě rozumná volba zde zavítat, ikdyž konkurence v blízkém okolí nelení
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (25. 6. 2018 23:39:38)

...směrem. Pojďme se podívat viz. foto, jak to tady umí. Např.rajská omáčka s Bio hovězím jasná mňamka. Nebo kousek masa zvaný Veverka rovněž ze šumavkého hovězí. Kulajdě asi není moc co vytknout. Řízek z krkovičky trošku tužší, ovšem letní bramborový salát z neloupaných brambor byl na jedničku. Dezert palačinka s ovocem slušná, mohla by i přidat!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (25. 6. 2018 23:23:00)

Po delší době opět na Kašperku. Tentokrát i s pobytem v hotelu. 10 let od otevření hotelu je již trošku znát na interiéru i na vybavení pokojů. Např. chybí lednice, aj. Ovšem Gastronauty jistě hlavně zajímá kvalita pokrmů v restauraci hotelu. Udržet si ji totiž 10 let není jen tak. Příjemné překvapení bylo, že kuchyně využívá biochov hovězího masa, alespoň tak to hlásá velký billboard u vjezdu na parkoviště hotelu, který se mimo jiné povedl. Šéfkuchař Marcel Onder vede svou kuchyni správným...
 

Perry

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (4. 2. 2018 15:52:36)

Byli jsme spokojeni zejména s nabídkou steaků. Rib eye byl dokonce tak skvělý, že jsme si dali ještě jeden. Doplnění o čočkový salát s dýní nemělo chybu. Slušný vinný lístek, servis vína i dekantace OK. Restaurace elegantní, příjemná. Doporučuji k návštěvě, byl jsem spokojen. Ale pokud máte jen jeden večer, potom určitě doporučuji raději sousední Nebespán ve stylu francouzského bistra! (francouzský kuchař). Je to rozdíl třídy.
 

Matouch

Food Lover

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (2. 12. 2017 19:39:06)

Na jídlo v Kašperku jsme se moc těšili,v podstatě to byl jeden z hlaních důvodů dovolené, ale obsluha a provozní raději u vstupu napsali několik dní za sebou "Uzavřená společnost" a čekali na autobus švýcarských důchodců .. po dotazu na večeři pro dva nás odmítli. To bychom v dnešní době nečekali - možná tak před rokem 1989 v pražských interhotelech . V krásných Kašperkách doporučujeme raději sousední Nebespán s chutnou kuchyní a ochotnou obsluhou, kde neohrnují nos nad hosty, co mluví česky.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 9. 2017 18:10:40)

rozbity okraj sklenicky, pan kuchar nevi, ze stred ananasu ma vykrojit; obsluha se snazila, ale to neprekryje chyby
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
U jídelního stolu je jediné místo, kde se první hodinu nikdy nenudíte.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English