VYHLEDEJTE A HODNOŤTE

Grand Cru

Grand Cru
Live music
Children’s corner
TOP100
Lodecká 4
Praha 1 - Petrská čtvrť
110 00
11.30–15, 18–23, po–so
    775 044 076
Kuchyně:
international
Zvláštnost:
Kulinářské umění chefa Jana Punčocháře udává směr moderní gastronomii v jednoduchém, ale stylovém provedení. Menu je bez specializace a omezení. Zakládá si na kvalitních surovinách, sezonních obměnách a výrobě domácích sýrů a uzenin. O výběr více než 1500 druhů exkluzivních vín ze všech koutů světa v restauraci a vinném baru Grand Cru se stará manažer Jakub Čebiš a jeho sommelirský tým.
Hodnocení GR2018
Jídlo: 1.1
Obsluha: 1.5
Interiér: 1.5
Cena: 1350
Moje hodnocení pro GR2019
Jídlo:
Obsluha:
Interiér:
Cena:
(průměr za jídlo a nápoj/1 osoba)
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Komentáře

mufficek

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 1. 2018 14:14:13)

Pokračování recenze "Víkendová večeře" Ad Holub: Langoš už tam byl tak nějak navíc. A moc mi k tomu chuťově neseděl. Telecí panenka s lanýžovou omáčkou dost dobrý, ale tak nějak klasika. A opět tam byl navíc telecí talián a nevím vlastně proč. Celkově toho bylo na talíři trochu moc. Ovšem zákusky opět nadchly. Karamelové vejce a Čokoládový parfait s několika sorbety - mňam. Jak jsem psal na začátku - absolutní špička. Zajděte a užijte si to, stojí to za to.
 

mufficek

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 1. 2018 14:07:15)

Víkendová večeře s přítelkyní. Začnu tím nejpříjemnějším, tuhle restauraci doporučím všem. Určitě to stojí za to. Jídlo je na absolutní špičkové úrovni. Obsluha velmi příjemná a profesionální a interiér hezký. Celkově restaurace působí velmi příjemně. Baštili jsme Marinované hovězí, Okurky a pomelo v ginu s tonikem jako předkrm. Za tohle musím dát absolutorium. Hlavní jídla už pár chybek měli. Uzený holub samozřejmě dobře udělaný. Ale nastavovaná kaše s rozvarem z holubých stehýnek nic moc.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 9. 2017 07:49:37)

Rodinný oběd v žebříčkově vysoko postavené restauraci. Interiér je vždy otázkou osobního vkusu, nám se zde líbí. Obsluha je příjemná a přátelská (úsměv číšníka dokáže skutečné zázraky). Dáváme si každý z nás jiný předkrm a všichni si pochutnáváme. Já jako hlavní chod volím specialitu Jana Punčocháře, tedy holuba z Anjou a musím uznat, že je to skutečná delikatesa. Škoda že čokoládový dezert obsahuje i lískové ořechy, třebaže jsme na alergii jednoho z nás na tuto potravinu obsluhu upozornili.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 8. 2017 15:35:18)

Úžasný předkrm s úhořem i tuňák se sépií, určitě vyzkoušejte :) Párování s víny se však obsluze vůbec nepovedlo, ačkoliv nabídka vín je omračující a velmi kvalitní a obsluha samotná moc milá nebyla. Nicméně, jídlo skutečně dobré, prostředí hezké, sezení velmi pohodlné. Určitě znovu navštívíme.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (10. 8. 2017 11:40:16)

Degustacni menu a k tomu parovani vin, naprosto uzasne sladeni chuti. Nadherna prezentace pokrmu! Pripadali jsme si jako v pohadce.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (5. 7. 2017 16:50:11)

Navštívili jsme GC v rámci GRF. Měli jsme pocit vážených hostů, obsluha byla velmi dobrá, na Prahu až nezvyklá, přátelská a milá. Co je ale nejlepší - výborné jídlo a doprovodné pití, menu bylo skvělé. Moc se těšíme na další návštěvu.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (17. 6. 2017 02:41:54)

Burgundské menu s víny. Šunka v petrželce, šneci po Burgundsku, žabí stehýnka v bylinkovém másle s česnekem a hovězí po burgundsku s těstovinami. Velmi dobře chutnali šneci s parmezánem, vynikající žáby, to teda bylo fakticky dost dobré a ještě velká porce. Ostatní chody jen průměrné. Vína nás nenadchla a navíc vinaři z Burgundska už nevědí, kolik by si za své výtvory měli nechat zaplatit...
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (8. 5. 2017 20:34:19)

Pan Punčochář je excelentní kulinářský stvořitel a jeho produkce je dle našeho názoru na světové špičce, krom jistot dokáže vždy překvapit novou, ale vždy výbornou kombinací surovin a chutí. Skvělá kuchyně se doplňuje s vynikajícím a objemným vinným a nápojovým lístkem, doporučení sommeilera pana Čebiše jsou bezchybná a vždy snoubí soulad s pokrmy, potřebami Vašich chutí a naturelu i s možnostmi Vaší peněženky. Těžko hledat lepší místo k naplnění gurmánské zvědavosti a potřeb. Po opakovaných zk
 
 
Vložit komentář

Přečtěte si Pravidla registrace.

Zobrazit starší


 
Ze všech vlastností kuchařových je nejdůležitější přesnost.
Anthelme Brillat-Savarin
Top
English