SEARCH AND VOTE

Grand Cru

Grand Cru
Live music
Children’s corner
TOP100
Lodecká 4
Praha 1 - Petrská čtvrť
110 00
11.30–15, 18–23, po–so
    775 044 076
Kitchens:
international
Curiousity:
The culinary arts of the chef Jan Punčochář indicate the direction of modern gastronomy in a simple but stylish design. The menu is not specialized and has no limitations. It is based on quality ingredients, seasonal variations and production of domestic cheeses and sausages. More than 1,500 exclusive wines from all over the world, offered both in the restaurant and the wine bar.
Reviews GR2018
Food: 1.1
Service: 1.5
Interior: 1.5
Price: 1350
My reviews for GR2019
Food:
Service:
Interior:
Price:
(average for food and beverage/1 person)
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Comments

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 7. 2018 08:13:57)

Neodolal jsem nabídce na Grilování s Punčochářem. Slovy klasika to bylo takové poetické, oduševnělé odpoledne strávené v hezkém prostředí s excelentním jídlem a dobrým vínem. Číšníci jsou zde na vysoké profesiální úrovni, nevnucují se anebo, když vycítí, že host si chce popovídat, pak jsou zábavní.
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (21. 7. 2018 15:24:52)

Tak jste se konečně Punčocháře dočkal :-).
 

Alex

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 6. 2018 20:22:09)

Mám tady pro ně slabost. Cokoliv, kdykoliv výborné. Na rozdíl od Boddieho, jsem šéfa vždycky potkal. Třeba seděl vedle u stolu a plánoval menu na další dny. Obsluha přesná, interiér dle mého gusta. Párování s víny bezchybné. Rád se sem vracím. Škoda, že zrušili polední menu. Bylo cenově dostupné pro širší skupinu zákazníků.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (15. 5. 2018 11:28:47)

Lehkou slabinou je, že potřetí za sebou jsem pana Punčocháře nenatrefil, byl zrovna na nějakém festu v Olomouci. Děje se mi to stejně jako s panem Paulusem v Alcronu, už je z nich obou pověstná paní Colombová. Tak snad příště.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (15. 5. 2018 11:27:45)

Moje těžká úchylka=uzené máslo z Grand Cru. Chuť se Vám zažere pod kůži, a já slintám jak Pavlovův pes, když se jen ke Grand Cru přibližuji :-))) Předkrmový zajíc ve formě prejtu s pěnou z foie gras, já se hluboce skláním před Vaším uměním pane Punčocháři! Vymazlené. Báječný telecí filet, a také jsem neodolal a ochutnal ragú ze srnky a filet z kambaly. Přikládám foto: bezvadný nápad, jak pokládat příbory na holý stůl tak, aby se jej nedotýkaly.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (16. 5. 2018 11:19:29)

Hezký fór s těmi příbory - já také nemám rád, když se příbory "válí" na stole.
 

mufficek

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 1. 2018 14:14:13)

Pokračování recenze "Víkendová večeře" Ad Holub: Langoš už tam byl tak nějak navíc. A moc mi k tomu chuťově neseděl. Telecí panenka s lanýžovou omáčkou dost dobrý, ale tak nějak klasika. A opět tam byl navíc telecí talián a nevím vlastně proč. Celkově toho bylo na talíři trochu moc. Ovšem zákusky opět nadchly. Karamelové vejce a Čokoládový parfait s několika sorbety - mňam. Jak jsem psal na začátku - absolutní špička. Zajděte a užijte si to, stojí to za to.
 

mufficek

Connoisseur

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (31. 1. 2018 14:07:15)

Víkendová večeře s přítelkyní. Začnu tím nejpříjemnějším, tuhle restauraci doporučím všem. Určitě to stojí za to. Jídlo je na absolutní špičkové úrovni. Obsluha velmi příjemná a profesionální a interiér hezký. Celkově restaurace působí velmi příjemně. Baštili jsme Marinované hovězí, Okurky a pomelo v ginu s tonikem jako předkrm. Za tohle musím dát absolutorium. Hlavní jídla už pár chybek měli. Uzený holub samozřejmě dobře udělaný. Ale nastavovaná kaše s rozvarem z holubých stehýnek nic moc.
 

Petr R.

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (6. 9. 2017 07:49:37)

Rodinný oběd v žebříčkově vysoko postavené restauraci. Interiér je vždy otázkou osobního vkusu, nám se zde líbí. Obsluha je příjemná a přátelská (úsměv číšníka dokáže skutečné zázraky). Dáváme si každý z nás jiný předkrm a všichni si pochutnáváme. Já jako hlavní chod volím specialitu Jana Punčocháře, tedy holuba z Anjou a musím uznat, že je to skutečná delikatesa. Škoda že čokoládový dezert obsahuje i lískové ořechy, třebaže jsme na alergii jednoho z nás na tuto potravinu obsluhu upozornili.
 

stella

Foodie

plus 0
minus 1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (30. 8. 2017 15:35:18)

Úžasný předkrm s úhořem i tuňák se sépií, určitě vyzkoušejte :) Párování s víny se však obsluze vůbec nepovedlo, ačkoliv nabídka vín je omračující a velmi kvalitní a obsluha samotná moc milá nebyla. Nicméně, jídlo skutečně dobré, prostředí hezké, sezení velmi pohodlné. Určitě znovu navštívíme.
 

PetrM

Foodie

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (10. 8. 2017 11:40:16)

Degustacni menu a k tomu parovani vin, naprosto uzasne sladeni chuti. Nadherna prezentace pokrmu! Pripadali jsme si jako v pohadce.
 
 
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Show More


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky