SEARCH AND VOTE

Nautilus hotel, Goldie

Nautilus hotel, Goldie
Reception room
Garden restaurant
Wheelchair access
Parking
Dogs permitted
TOP100
Farmers' Products
Žižkovo náměstí 20
Tábor
390 01
7–22, po–pá, 8–21, so–ne
    380 900 901
Kitchens:
Czech, international, regional
Curiousity:
High ceilings over elegant columns, modern and rich decorations, mirrors and sculptures by both local craftsmen and famous Czech artists. The chef Mr. Svatek is also creative when he prepares unique dishes and organises regular and great culinary events.
Reviews GR2018
Food: 1.4
Service: 1.5
Interior: 1.5
Price: 600
My reviews for GR2019
Food:
Service:
Interior:
Price:
(average for food and beverage/1 person)
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Comments

Okarlovka

Food Guru

  6

plus 9
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (13. 9. 2018 16:28:02)

Zas liškáč a nakonec čoko s fazolema a šlehajdou eňoněňo hihi.Sympa číšník,miloučký to bylo.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (18. 9. 2018 14:56:49)

Jsem rád, Okarlovko, že jste se po delší době vrátila. Vaše komentáře jsou osvěžením a rád je čtu.
 

honz

Connoisseur

  1

plus 7
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 18:08:39)

jestli má Tvrďák za nejlepčí restauraci Grand Cru tak já zas Nautilus v Táboře,jezdíme na náměstí už pár let,teď drobánek přitvrdili meníčka,tak jsme si dali boží tatarák a supr steaky z telete no ňaminy obrovský,zkuste to taky
 

Tvrďák66

Connoisseur

  1

plus 6
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (3. 9. 2018 15:08:26)

Každý maso bylo dobrý žraso.Suprová adresa!!!!
 

Pavel Heřmánek

Connoisseur

  1

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (18. 10. 2018 11:22:57)

Díky za tip. Vyzkouším. Díky i Honzovi.
 

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (28. 8. 2018 21:44:00)

Thanks for a very famouse dinner. Kobe steak with all and a lovely desert og chokolade cake and the Best Wine. Love you all.
 

vsmejkal

Connoisseur

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (17. 8. 2018 12:46:00)

Skvělá jídla s vynikající chutí a mimořádným designem. Už se z toho stala pro mne rituální záležitost při každé návštěvě Tábora. Ani letos při 38 stupních vedra Goldie nezklamala. Viz foto v příloze. Také obsluha je stále stejně milá a šikovná.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 14:08:25)

Já už v Táboře prakticky jinam nechodím než k panu Svatkovi.
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (23. 8. 2018 17:04:23)

Já to dám přes kopírák jako pan Boddie - v Táboře jdu jen k panu Svatkovi.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 6
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 7. 2018 15:26:07)

Gratinovaný kozí sýr, hovězí vývar, senzační uzený pstruh s podmáslím. Jedině mi neseděla kombinace telecího s bylinkami. I přes absenci šéfkuchaře pana Svatka bylo jídlo okouzlující. Václav Novák vládne kuchyni s bravurou, číšník je také skvělý. Chválím!
 

Mirek7

Food Guru

  4

plus 4
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (26. 5. 2018 18:01:30)

Tak za panem Svatkem = jeho týmem, jezdíme moc rádi. No kde si dáte "restované králičí ledvinky, vejce benedikt, brambory pečené v seně" nebo "svíčkovou z koně s lanýžovou kaší"? Číšník uvolněný a příjemný; mladá servírka vystrašená.
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (19. 7. 2018 15:23:17)

Máte recht Mirku7. Číšník mi řekl, že jsme se spolu minuli o čtvrt hodiny. A to jsme seděli u toho samého stolu! Vy už jste taky profláknutý všude :-)))
 

Grand Restaurant Festival 2018 (17. 2. 2018 19:59:30)

Neskutečný zážitek!!! Úžas dokonalost!!Opravdu zážitek ,jak vzhledově tak chuťově.. Velmi příjemná obsluha!Úžasný, děkujeme. Lucie
 

Food Lover

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:07:41)

As a PS to our review just submitted - we wanted to give absolutely Top score but couldn't see how to do it.
 

Food Lover

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (13. 2. 2018 22:05:05)

Truly the best meal we have enjoyed in 3 years of the festival. Also a delightful introduction to a lovely town within easy reach of Prague. Every dish was stylish, without being pretentious. The chanterelle cream soup was a superb opener. The quality of the duck and the guinefowl was magnificent and the cooking was skillful. Service was attentive and the plates hot - as they should be - superb meal. We've booked again for tomorrow!
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 2
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (10. 2. 2018 07:46:05)

K panu Svatkovi jezdíme rádi, vždycky nás čeká příjemné prostředí a laskavý servis. Sušený dančí hřbet s omáčkou z vaječňáku byl eňo něňo, na kvalitu dezertu by prvorepublikoví básníci psali oslavné eseje. Díky, zatím nejlepší v GRF! Nesmíte minout.
 

Mlsný Majk

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (5. 2. 2018 15:54:35)

Do Goldie jsem se hrozně těšil. Naposledy to pro mě byla exploze chutí a přírodní úkaz. Zklamání první - Martin Svatek má akci mimo Tábor. Zklamání druhé - kachní prso oschlé. Zklamání třetí - roláda vysušená. Potěšení první - už vyhlášený liškový krém. Potěšení druhé - dezert. Oceňuji snaživou obsluhu, jako omluvu kuchyně velmi dobré foie gras a opravdu moc se mi líbí talíře. Manželka byla ale celkově spokojená. Také jsme si užili velmi příjemné ubytování s bohatou snídaní. Příště lépe?
 

verukrek

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (1. 2. 2018 12:45:32)

Navštívili jsme v rámci GRF2018. Menu bylo opravdu skvostné, nemám snad jedinou výtku. Amuse-bouche v podobě hovězího carpaccia bylo jedno z nejlepších, jaké jsem kdy měla. Obsluha byla příjemná a usměvavá. Byl to zkrátka pěkný výlet za gastronomií mimo Prahu. Rádi přijdeme zas, děkujeme :-)
 

Septim

Connoisseur

plus 1
minus 2

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (22. 1. 2018 12:44:04)

Nevím čím to bylo...jestli mým očekáváním o luxusním liškovém krému a skvělém jídle, nebo jsem si jen v hlavě nastavil velkou laťku? Tentokrát jsem chytil tragický obsluhující personál. Servírka která ničí restauraci neodborností je chyba majitele... ( nepamatovat si objednávku, neodnést po dojedení u stolu ani po 15. minutách atd.) Neusněte na vavřínech!
 

IvetaJ

Gourmet

plus 0
minus 0

Grand Restaurant Festival 2018 (21. 1. 2018 15:43:39)

Degustace v Nautilu byla naprosto báječná. Celé menu bych označila za naprosto skvostné. Lepší dezert jsem už dlouho neměla. A velmi nás potěšila pozornost podniku ve formě liškového krému. Obsluha je velmi příjemná a komunikativní. Měly jsme možnost podívat se i do kuchyně. Určitě se vrátíme i mimo festival.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:10:57)

Pokračoval David Šašek s treskou ve vakuu s černým kořenem a cibulovým velouté. Dalším chodem pokračoval opět Martin Svatek: prsíčko, stehýnko a žaludek z husy. Na něj navázal Roman Paulus, který připravil srnčí hřbet se srnčí klobásou, černým ořechem, polentou, kaštanovým pyré s uzeným morkem. Na závěr sladká tečka v podobě zmrzliny s oříškovou pěnou od Jana Horkého(viz foto2). I párování s víny dopadlo tentokrát dobře. V Nautilu se mi líbí, skvostný design celého hotelu je ukázkový.
 

Boddie

Food Guru

  10

plus 1
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:08:17)

Ještě se vracím do minulého roku, kdy jsem navštívil Kuchařské dostaveníčko v hotelu Nautilus v Táboře. Martin Svatek opět pozval 4 svoje renomované kolegy, aby každý vytvořil jeden chod vhodný do menu. Tentokrát jsme byli velice spokojeni jak s úrovní pokrmů, tak i s neformální přátelskou atmosférou celé akce. Začínalo se trojitým amuse bouche od p.Svatka (viz foto1), následovala terina z foie gras se zelím na 3 způsoby od Marka Šády.
 

pzk

Gourmet

plus 2
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 15:14:49)

Silvestrovský pobyt v Goldie. Na jídle jsme byli třikrát a vždy vše perfektní, včetně servisu. Liškový krém je prostě kult, který nesmíte opomenout. K samotnému hotelu bych měl výhrad, zejména co se týče řešení parkování, kdy se Vám lehce může stát, že vaše domluvené parkování vám zabere někdo jiný ač žijete s pocitem, že je to garantovaná služba..docela to dokáže zkazit náladu....
 

Mirek7

Food Guru

  4

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (11. 1. 2018 15:35:29)

No jo - liškový krém je záležitost sama o sobě!
 

Boddie

Food Guru

  10

Maurerův výběr Grand Restaurant 2018 (20. 1. 2018 11:07:00)

S nevyřešeným parkováním s Vámi musím souhlasit. Tak renomovaný hotel by měl umět parkování hostů zajistit. Parkování na náměstí je pro veřejnost, hotel nabízí parkování v krytém parkovišti vzdáleném cca 500 metrů. V jiných hotelech v Česku odevzdáte na recepci klíč a oni zajistí převoz Vašeho vozu na parkoviště. Tato služba zde chybí.
 

Libuše

Gourmet

plus 0
minus 0

Maurerův výběr Grand Restaurant 2017 (29. 10. 2017 14:35:27)

28.10. sváteční den v Táboře zakončen večeří v této vyhlášené restauraci. Servírka velmi milá, věnovala se i výběru bezlepkového menu. Kuchaři překvapili hbitým vykouzlením bezlepkových žemliček. Kedluben marinovaný v levanduli byl bohužel hořký, zato zázvorový sýr vynikající. Telecí maminha byla křehoučká, výborná! Doporučuji jen podávat v menším množství, protože poslední kousky masa vystydly, než se na ně dostalo, i když byl talíř správně nahřátý.
 
 
Insert Comment

Read the Terms and Conditions first.

Show More


 
The discovery of a new dish confers more happiness on humanity, than the discovery of a new star.
Jean Anthelme Brillat-Savarin
Top
Česky